AKP'ye ders vermenin zamanı geldi

AKP

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, AK Parti'nin yandaşlarına rant sağladığını, yandaş olmayanları ise cezaevlerine gönderdiğini söyledi. Abdullah Öcalan'ın Kenya'dan Türkiye'ye getirilmesini sağlayan Engin Alan'a ceza verildiğini hatırl

GENELKURMAY BAŞKANINI ÇETE İLAN ETTİLER

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, Petrol İş Şube Başkanı Recep Sefer’i ziyaret etti. TÜPRAŞ işçilerinde hazır bulunduğu ziyarette açıklama yapan Pekdoğan, ülkenin iyice kötüye gittiğini ve AK Parti’ye dur demenin zamanını geldiğini söyledi.

Hükümetin vatan haini, terörist sıfatı ile 13 yaşında Kuleliye giden ve 65 yaşına kadar yeşil askeri elbiseyi üzerinden çıkarmamış Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’u 6 ayda çete ilan ettiğini belirten Pekdoğan, kendi askerlerine ‘Bağırsaklarımızı temizliyoruz’ diyen bir Başbakan’a büyük bir ders vereceklerini kaydetti.

          

SAVCILARIN GÖREV YERLERİ DEĞİŞTİ

Ergenekon ve Balyoz davası soruşturmasını yürüten Savcı Zekeriya Öz’e hükümetin o günlerde büyük destek verdiğini hatırlatan Pekdoğan, son yaşanan yolsuzluk olaylarında ise Zekeriya Öz’ün görev yerinin değiştirilmesinin hukuk adına utanç verici bir durum olduğunu belirti. Bebek katili Abdullah Öcalan’ın Kenya’dan Türkiye’ye getirilmesinde başrol oynayan Engin Alan’ın, sırf Başbakan’ın konuşmasını ardından ayağa kalkmadığı gerekçesiyle cezaevine gönderildiğini belirten Pekdoğan, böyle bir hukuk sisteminin hiçbir ülkede olmadığını söyledi.

 

HERKES BİRBİRİNDEN KORKAR OLDU

Türkiye’de artık, Esnafın Maliye’den, Halkın Polisten, Öğrencilerin Rektörden, Ailelerin ise çocuklarından korkar bir duruma gelindiğini belirten Pekdoğan, şuursuz bir toplum oluşturulmaya çalışıldığını iddia etti. Son yaşanan yolsuzluk olayında hükümetin mağdur edebiyatıyla bize komplo yapılıyor açıklamalarına tepki gösteren Pekdoğan, kendilerine komplo, kendisinden olmayan hak adalet diyen bir yönetimin halk tarafından cezalandırılacağını açıkladı. Hükümetin, Türkiye’nin 1920’li senesinden bu yana milli sermayeleri olan bütün her yeri sattığını belirten Pekdoğan, ülkenin de elden gitmemesi için bu seçimin AKP’ye dur deme seçimi olduğunu bildirdi.

 

İNSANLARIN BEYİNLERİNİ YIKADILAR

Hükümetin, insan beyninde hafıza bırakmadığını, toplumu ayrıştırdığını ve ben bilirim mantığını beyinlere yerleştirdiğini belirten Pekdoğan, büyük Türkiye’nin artık uyanması gerektiğini bildirdi.  Medyayı elinde bulunduran AK Parti’nin istediği gibi haber yaptırdığını ve sadece 3 televizyon kanalının gerçekleri ortaya çıkardığını belirten Pekdoğan, hükümetin yandaşlarına rant sağladığını, yandaş olmayanları ise tehdit ederek cezaevlerine gönderdiğini ifade etti. Yerel seçimlerde görüşü ne olursa olsun herkesin tek çatı altında birleşmesi gerektiğini belirten Pekdoğan, AK Parti’yi indirmek için herkesle kol kola gireceklerini açıkladı.

 

 

AKP’Yİ SANDIĞA GÖMECEĞİZ

CHP’li, Anap’lı, Demokrat Partili, hatta yapılan yanlışlardan sonra partisine ders vermek isteyen AKP’liler ile ortak bir fikir birliği yapacaklarını belirten Pekdoğan, “Bu seçimi kazanarak AKP’yi sandığa gömeceğiz” dedi. Kırıkkale’de de Beşir Atalay’ın kuklasına büyük bir ders vereceklerini hatırlatan Pekdoğan, belediyenin her ay 5 Milyon TL borç yaptığını ve bunun hesabını soracaklarını ifade etti.

Yetim hakkı yiyen ve işçisinin haklarını gasp eden belediyecilik anlayışını yok olması gerektiğini belirten Pekdoğan, hep birlikte bir olarak, diri olarak bu seçimi kazanacaklarını iddia etti.

 

 

HERKESİ MAĞDUR ETTİLER

AK Parti döneminde herkesin mağdur olduğunu belirten Petrol İş Kırıkkale Şube Başkanı Recep Sefer, hükümetin TÜPRAŞ işçilerini memleketlerinden, yuvalarından ettiğini söyledi.2004 hükümete kırmızı kart gösterdiklerini ve hala bu düşüncenin devam ettiğini belirten Sefer, bu seçimlerde de hükümet partisine, adayına hiçbir şekilde destek vermeyeceklerini bildirdi. Hükümetin mağdur edebiyatı ile geldiğini ve herkesi mağdur ettiğini belirten Sefer, kimsenin balık hafızalı olmadığını ve yapılanların asla unutulmayacağını kaydetti. Sefer, AK Parti’ye TÜPRAŞ işçilerinin yerel seçimlerde büyük bir ders vereceğini ifade etti. 



Niyazi Çatalok
6.02.2014 00:18:27
haberleriniz akıcı diğer gazeteler gibi değil ve insan okumakta zorlanmıyor

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız